26-08-1428 هـ, 10:30 مساءً
السلام عليكم ورحمه الله
لو عايزه تغيري في الفليهات وبتحبي الصويا صوص ........ الأكله دي رائعه واحلي ما فيها انها يا دوب عشر دقائق وتكون علي السفره , يارب تعجبكوا ( انا اول مره انزل اكله ليا وان شاء الله تعجبكوا )


[/url][/IMG]


المقادير :


[/url][/IMG]


[/url][/IMG]

6 شرائح فيليه
3 معلقه طعام صويا صوص
توابل مشكله ( فلفل اسود – حبهان ( هيل ) – قرنفل ( مسمار ) – زعتر – روز مارين ) مطحونه ناعم وملح
2 حبه فلفل اخضر واصفر واحمر
واحده طماطم جامده او ما يعادلها حبات صغيره
واحده بصل متوسطه

الطريقه:
بعد غسل الفيليه نضع عليه التوابل والصويا ويقلب



[/url][/IMG]


يسخن قليل من الزيت في طاسه كبيره


[/url][/IMG]

نضع الفراخ علي طول بدون ما نتركها مده في التتبيله
نشوح الفراخ تشويح خفيف علي الجانبين لكن متتحمرش مجرد 3\4 سوي ونطلعها

[/url][/IMG]



--------------------- يتبع -------------------------
26-08-1428 هـ, 10:53 مساءً
وده شكل الفراخ بعد التشويح ال 3\4 تسويه


[/url][/IMG]


نضع في نفس الطاسه مكان الفراخ البصل بعد تقطيعه شرائح وندبله فقط لا يتحمر

[/url][/IMG]

نضيف عليه الفلفل الالوان بعد تقطيعه شرائح ايضا ونقلبه شويه 3 دقائق
ثم نضيف الطماطم بعد تقطيعها مكعبات


[/url][/IMG]

ونقلب شويه ثم نعيد الفراخ في الطاسه ونقلبها لمده 3 دقائق


[/url][/IMG]


الأرز :
ينقع 2 كوب ارز بسمتي الغامق في ماء 1\2 ساعه ويصفي


[/url][/IMG]

نشوح فقط دون تحمير بصله كبيره مقطعه صغير ثم نضيف عليها 1\2 معلقه صغيره كاري وفلفل اسود وتوابل الكبسه المطحونه وفلفل اسود ونقلب

[/url][/IMG]


ثم نضع 3كوب شوربه دجاج او لحم و 2 مكعب مرقه ونتركه يغلي
ثم نضيف الرز ونتركه علي نار عاليه ومتغطي حتي يشرب معظم الشوربه ثم نهدئ النار جدا ونتركه الي تمام النضج

[/url][/IMG]

ويقدم وبالهنا والعافيه

ولو سمحتوا تتكرم احدي اخواتي وتقولي الصور ظاهره ام لا عشان دي اول مره
26-08-1428 هـ, 11:10 مساءً
مشاء الله روعه ...الصور طالعه عندي الله يوفقك ومبارك عليك الشهر
FONT="Arial Black"][size="3"] يارب ارحم ابي برحمتك رحمه واسعه واسكنه فسيح جناتك
يارب اشفي ابني وادفع عنه واحفظ امي واشفيها
وسخر لي زوجي ولا تفرقني عنه واهديه واحفظ اولادي وبارك فيهم.

اللهم امينSIZE]
[/font]
26-08-1428 هـ, 11:10 مساءً
روووووووووووووعه والصور طالعه
تسلم الايااااااااادي والله يعطيك العافيه
26-08-1428 هـ, 11:40 مساءً
الله يعطيكى العافية اختى والطبخة تجنن تسلم ايديكى
26-08-1428 هـ, 11:56 مساءً
تسلم إيديكي وصفة بتشهي ،،،
27-08-1428 هـ, 12:31 صباحاً
[/url][/IMG]

الله يكرمك يا lobnan و شكرا جزيلا علي سرعه الرد



الله يعطيكي الف عافيه يا زيتونه 500




لو اقدر يا marn ارسلك الطبق هرسلهولك وبالهنا



الله يباركلك يا نور الدرب , شجعتوني انزل باقي الوصفات

وجزاكم الله خيرا
27-08-1428 هـ, 04:20 صباحاً
روووووووووووووعه والصور طالعه
تسلم الايااااااااادي والله يعطيك العافيه



[img]http://forum.hawaaworld.com/externals/2/6/8/5/3/2/******Ramadan30-1.gif[/img]



سبحان الله
27-08-1428 هـ, 07:35 صباحاً
اكله شكلها جميل تسلم ايديك
لا حول ولا قوة الا بالله
لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين
اسالك اللهم الا اموت الا وانت راض عني

استغفر الله العظيم للمسلمين والمسلمات
27-08-1428 هـ, 08:09 صباحاً


مــــساء الـــــــورد..

تسلم الاياااااااااادي..

ويعطيك العافيه..

ولكـ مـــن مـــــ90ــــشاعــركل الحب والود..




الساعة الآن 06:25 .

جميع الحقوق محفوظة - عالم حواء - 2015