24-04-1428 هـ, 11:53 صباحاً
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
دي أول مشاركة لي فى أي منتدي وحبيت ابدأ بشئ بسيط
المقادير
2 حبة بطاطس مقطعة شرائح رقيقة(شيبسي)
حبة بصل مقطعة مثل البطاطس
فنجال شاي شوربة
فنجال شاي لبن
دي المقادير المعتادة
الإضافات
دجاج مسلوق مفتت
2 ملعقة كبيرة مايونيز
2 حبة جبنة كيري
جبنة رومي مبشورة
الطريقة:
ترص شرائح البطاطس كطبقة تليها طبقة كاملة من البصل
وعند منتصف الكمية نصب الشوربة ثم نضع الدجاج المفتت ثم نكمل باقى الطبقات
مع ملاحظة أن تكون أول وأخر طبقة من البطاطس
ثم نضع اللبن
هذه الطريقة المعروفة سبب التغيير هو أن الوجة كان بينشف وصعب المضع لذلك قمت بالتعديل
وهو وضع نصف الفنجال اللبن والنصف الثاني يضاف اليه المايونيز والجبنه وضربهم جيدا حتي تصبح مثل الكريمة ثم تصب ويرش الوجة بالجبنة الرومي وتوضع فى الفرن حتي يحمر الوجه
وسوف أصور ليكم الطريقة فى وقت ممكن
أرجو أن تعجبكم الطريقة وتردوا علي ولو لرفع المعنويات
وشكرا
24-04-1428 هـ, 12:28 مساءً
يعني محدش رد علي
طيب اجبروا بخاطري ده جبر الخواطر علي الله
ولو حتي قولوا ده وحش بزيادة بس ماتسبونيش خالص
24-04-1428 هـ, 12:30 مساءً
يسلـــــــــــــــــــــمو يالغلا

ثـــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــانكس
24-04-1428 هـ, 01:36 مساءً
وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته


فى انتظار الصور

الله يعطيك العافيه

لك فائق احترامى
24-04-1428 هـ, 02:29 مساءً
تسلمين يالغاليه


24-04-1428 هـ, 02:53 مساءً
الله يعطيك العافية
25-04-1428 هـ, 01:15 صباحاً
حبيبتي مشكوره بس اللبن تقصدين فيه الحليب ؟

و ما فهمت ايش يعني شوربه؟ يعني شوربة ماحي ولا ايه؟

و دايما اكتبيلنا على ابداعاتك الحلوه يا قمر
25-04-1428 هـ, 01:26 صباحاً
تسلم الايادي
الله يعطيكي العافيه



[img]http://forum.hawaaworld.com/externals/2/6/8/5/3/2/******Ramadan30-1.gif[/img]



سبحان الله
25-04-1428 هـ, 01:41 صباحاً
يسلموووو على الطبق الجديد
((أؤمن بأن هناك مستحيلات ولكن إيماني أكبر بوجود إله يصنع المعجزات))


اول يوم 16/11/2011م
الوزن : 58
مدة الكورس : ست أشهر
الجرعه : 50 mg
25-04-1428 هـ, 10:15 صباحاً
اقتباس مشاركة  (tmtm04)
حبيبتي مشكوره بس اللبن تقصدين فيه الحليب ؟

و ما فهمت ايش يعني شوربه؟ يعني شوربة ماحي ولا ايه؟

و دايما اكتبيلنا على ابداعاتك الحلوه يا قمر
شكرا ليكي لأنك شاركتيني
المقصود باللبن هو الحليب فعلا
أما الشوربة أنا بستخدم الشوربة الطبيعية (بعد سلق اللحوم)لأن ماجي بتكون فيها ملح عالي شوية والأكلة دي مش محتاجة الملح ده كله
وشكرا لمرورك مرة تانية


الساعة الآن 12:26 .

جميع الحقوق محفوظة - عالم حواء - 2015