السعودية - كل المدن
بلوفرات واكسسورات
بلوفرات شتويه واكسسورات بااسعار مناسبه وفساتين واتس اب
السعودية - القصيم فقط
اندونسيه تعرف جميع ا
خاادمه تعرف لجميع انواع الشعبيات والحلويات ونظيفه وكبيره بالعمر
           
           
إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 09-03-1428 هـ, 11:33 مساءً   #1
ولاء فاروق

عضوة
 
الصورة الرمزية ولاء فاروق
 
تاريخ التسجيل: 20-01-1428 هـ
المشاركات: 194


كيف طريقة طبخ السبانخ بالمصرى

يا ريت يا جماعة تقولولى ازاى نطبخ السبانخ بالتفصيل علشان أنا بحبها ولكن لا أعرف أطبخها
معلش أنا خايبة شوية فى الطبيخ بس أدينى بتعلم معاكم
ولكم منى جزيل الشكر


ولاء فاروق غير متواجد حالياً رد مع اقتباس إرسال الموضوع إلى الفيس بوك إرسال الموضوع إلى تويتر




10-03-1428 هـ, 01:37 صباحاً
#2
شوفى يا ستى حاقولك على طريقتى
اولا تقطعى السبانخ بالسكينه كانك بتخرطى بقدونس بس اكبرشويه
اغسليها كويس جداااااااا و حطيها فى مصفاه تمام كدة
نجيب حلة و نحط بها سمنه او زيت و نشوح بصله لحد ماتصفر و بعدين نضيف مكعبات اللحمه
و نقلب شويه و بعدين نحط صلصه و شويه ماء و سبيها تتسبك و بعدين لما اللحمه تستوى
نحط الملح و فلفل اسود و نحطالسبانخ ( انا مش باسلق السبانخ ) علشان غايدتها ما تروحش و كمان اطعم سبيها على النار حوالى 10 دقائق لغايه لما تستوى
و بعدين نفرم كام فص توم و نشوحهم فى سمنه و نحط ملعقة كزبرة ناشفة و هوب على السبانخ و غطى الحلة و بعدين قدميها مع رز بالشعريه و بالهنا و الشفا


توقيع

رب لا تذرنى فرد و انت خير الوارثين
رد مع اقتباس
sasa271974 غير متواجد حالياً  



10-03-1428 هـ, 03:05 صباحاً
#3
ولاء ازيك ....
بتقطعى السبانخ ناعم وتفرمى عليه كسبرة خضرة بتجيبى الحلة تحطى زيت او سمنة وتحطى بصلة مفرومة لحد ما تصفر وبعد كدة تحطى السبانخ وتحطى عليها عصير طماطم او صلصة بس بالتجربة الصلصة احلى معاها كتير كتير وتحطى مرقة اللحم اذا مفيش لحمة فيها وتبليها بالفلفل والملح لحد ما تستوى بعد كدة فى مقلاة ثانية تجيبى شوية زيت وتحطى ثوم مفروم وشوية كسبرة ناشفة زى الملوخية بالضبط وتحطيها على السبانخ وهى سخنة
وبالهنا والشفا


توقيع




Fareeda_2000

رد مع اقتباس
fareda_2000 غير متواجد حالياً  



10-03-1428 هـ, 10:07 صباحاً
#4
نفس الطرق السابقه ولكننىأضع الثوم المفرى مع البصل عندما البصل يبدأ يصفر أضع الثوم يصفروا مع بعض ثوم الكسبره الخضراء المفريه أقلبها دقيقهأو أثنين ولكننى ماجربتها بالكسبرة الناشفه ثم عصير الطماطم ثم السبانخ وكوب شوربه وتهدى النار وإن أحتاجت شوربه ضعى قليل0


رد مع اقتباس
أم خضراء غير متواجد حالياً  



10-03-1428 هـ, 12:39 مساءً
#5
امى بتحط عليها كبشة رز صغيرة عند السواء عشان تاخذ قوام شوية.


توقيع

تخلصى من الارداف و المؤخرة و الدهون المكدسة باسبوع (من صنع يديك)
http://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=1117021



اللى ولدت بحقنة الظهر "الابيديورال" تجى تشوف الحل السريع للصداع
http://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=1824543
رد مع اقتباس
أم "مريم" غير متواجد حالياً  



10-03-1428 هـ, 06:31 مساءً
#6
متشكرة لكم يا جماعة إنكم بتساعدونى لأنى عروسة جديدة وبصراحة مش قوى فى الطبيخ وبحاول أتعلم معاكم قبل ما زوجى يطفش منى
وشكرا لكم ولكم منى كل احترام


رد مع اقتباس
ولاء فاروق غير متواجد حالياً  



11-03-1428 هـ, 03:11 صباحاً
#7
امي تضيف لها بطاطس يعطيها طعم ويثقلها


توقيع

اللهم سبحانك كما ينبغي لجلال وجهك وعظيم سلطانك
رد مع اقتباس
"تاج الغلا" غير متواجد حالياً  



08-02-1430 هـ, 02:25 مساءً
#10
فووووووق


توقيع

مهما كانتـ اقداآر اللهـ مؤلمهـ ثقواا بأنـ في ثناياها رحمة واسعهــ

رد مع اقتباس
عبير الحوراء غير متواجد حالياً  



إضافة رد

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
الانتقال السريع


الساعة الآن 06:58 .