06-03-1428 هـ, 01:07 مساءً
ســـــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــلام
كيفكم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بغيت اسأل عن افضل الطرق لعمل اللزانيا ؟
او طرقها بشكل عام.........بلييييييييييز
مشكوريييييين....
06-03-1428 هـ, 01:11 مساءً
و أنا معاج

ياريت حد يعلمنا
06-03-1428 هـ, 03:39 مساءً
حاقولكم على طريقه سهله جداااااااا و حلوه جداااااااا و بدون مبالغه
اولا علبه لازانيا لا تسلقى اللا زانيا ابدااااااااااااا
ثانيا علبه كبيرة من الصلصه الخاصة بالمكرونة زى العلالى مثلا
لحم مفروم و معصج يعنى بصله و زبدة و لحم مفروم و ملح و فلفل و على النار ثم نضع برطمان الصلصة عليها ماعدا 3 ملاعق لقعر الصينيه و زيديها شويه ماء لاننا عايزنها سائله شويه
اخيرا 2 كيس باشاميل كنور او ماجى و جينه موزاريلا و بس
حنحط فى بايركس3 ملعقة من الصلصه ث 2 ملعقه بشاميل ثم نرص طبقه من شرائح اللازانيا ثم اللحم بالصلصه و ملعقه كبيرة او اكثر بشاميل و رشه جبنه و هكذا 3 طبقات و الطبقة الاخيرة بشاميل و ترش يالجبنة الموزاريلا و قطع صغيرة جدا من الزبدة
اتركيها نصف ساعة و بعدين دخليها الفرن حوالى 20 دقبقه الى نصف ساعة بس و بعدين افتحى الشوايه و خليكى جنبها احد ما تحمر
ملحوظات
لا تسلق اللازانيا و ماتخفيش حتستوى
مهم يكون البشاميل اكياس لانه بيكون كريمى شويه و بيكون لذيذ مع اللازانيا و لكن لو حبيتى بشاميل بطريقتك اعمليه خفيف شويه و زيدى 2 ملعقه قشطة
لا تطولى مدة السوى حتى لا تنهرى و تفقد شكلها الصلصه الجاهزةالخاصة بالمكرونة بتوفر عليكى عبء اضافة البهارات و الاضافات الخاصة باللازانيا و لا يحل محلها الصله العاديه
و اعذورونى على الاطاله و ان شاء الله تعجبكم
رب لا تذرنى فرد و انت خير الوارثين
06-03-1428 هـ, 04:11 مساءً
بالنسبه لي لا اسلق اللازانيا ابدا
وبتطلع لذيذة جدا ومثل المطاعم
06-03-1428 هـ, 04:52 مساءً
فرحتوني والله و اخيرا بسوي اللزانيا من غير تعب و حوسه
شششششكككككررررراااا
[url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url
06-03-1428 هـ, 08:26 مساءً
ان شاء الله تعجبك يا ام عسول
رب لا تذرنى فرد و انت خير الوارثين
07-03-1428 هـ, 12:41 صباحاً
تضبط اللزانيا معاك اذا ماسلقتيها
وطريقة الاخت sasa271974 حلوووه جربيها


07-03-1428 هـ, 02:17 صباحاً
مشكورة عزيزتي وماقصرتي....
بس ممكن اسالك؟؟
انا احس انها ماراح تستوي اذا ما انسلقت...
والا اش رايك؟
بعدين اش الغرض اني اخليها نصف ساعة قبل ماتدخل الفرن؟؟؟
07-03-1428 هـ, 01:19 مساءً
بصى يا حبيبتى انا بقالى سنين باعملها بدون سلق و بتطلع رائعة اما الغرض من تركها نصف ساعة علشان السوائل الموجودة باصلصة والشاميل تطرى اللا زانيا و عموما انا تحت امرك
و لو انتى حابة تسلقيها براحتك بص انصحك تكون فى صينيه مستطيله و بها ماء مغلى و زيت و كل حبتين معى بعض علشان ما تلزقش فى بعض و ياريت تجربى طريقتى مش حتندمى باذن الله
رب لا تذرنى فرد و انت خير الوارثين
08-03-1428 هـ, 11:40 صباحاً
رب لا تذرنى فرد و انت خير الوارثين


الساعة الآن 09:08 .

جميع الحقوق محفوظة - عالم حواء - 2015