(ملف)*** برنامج من كل بلد أكله *** - منتديات عالم حواء
أخبار حواء:
«    »
 

السعودية - الرياض
رضا مكتب فايز العنزي
مطلوب خادمات وسائقين وازواج من جميع الجنسيات والدفع مقدم 0551701577
              

السعودية - الرياض
رضا مكتب فايز العنزي
مطلوب خادمات وسائقين وازواج من جميع الجنسيات والدفع مقدم 0551701577
قديم 22-06-1427 هـ, 05:37 مساءً   #1
don

عضوة مميزة
 
تاريخ التسجيل: 03-03-1426 هـ
المشاركات: 10,006



النخبة 3
النخبة 3


Post (ملف)*** برنامج من كل بلد أكله ***








ملف اكلات من كل بلد أكلة



السعودية - الرياض
رضا مكتب فايز العنزي
مطلوب خادمات وسائقين وازواج من جميع الجنسيات والدفع مقدم 0551701577








don غير متواجد حالياً إرسال الموضوع إلى الفيس بوك إرسال الموضوع إلى تويتر


قديم 22-06-1427 هـ, 05:39 مساءً   #2
don

عضوة مميزة
 
تاريخ التسجيل: 03-03-1426 هـ
المشاركات: 10,006



النخبة 3
النخبة 3


بوم الا كريم
(بطاطس بالكريمة )


نص كيلو بطاطس - نص كيلو حليب - 2 صفار بيضة - معلقة كبيرة زبدة
فص ثوم مهروس - بصلة مبشورة - نص كوب كريمة لبانى - ملح - فلفل - جبنو مبشورة
الطريقة:
اقشر البطاطس واقطعها حلقات رفيعة اتخن من الشيبس حاجة بسيطة
فى طبق فرن اضع الزبدة كلها فى الصينية وارصص شرائح البطاطس مثل الصورة
ارش على الوش الثوم والبصلة والملح والفلفل
اصب نص كمية الحليب على البطاطس ثم اضع صفار البيض على باقى كمية الحليب
واخلطهم مع بعض ثم اضع عليهم الكريمة اللبانى واخلط تانى كويس
ثم اصبهم على الصينية وارش الوجه كله بالجبنة المبشورة
ادخل الصينية الفرن على الرف اللى تحت علشان تغلى وتستوى
وبالهنا والشفا
























don غير متواجد حالياً

قديم 22-06-1427 هـ, 05:43 مساءً   #3
don

عضوة مميزة
 
تاريخ التسجيل: 03-03-1426 هـ
المشاركات: 10,006



النخبة 3
النخبة 3


صينية الزرة الصفراء

4 وحدات (كيزان) زرة صفراء - طماطماية كبيرة - ملح- فلفل - فلفلة حمراء
جبنة اى نوع (شيدر او جودة الخ)- عيدان خشبية الخاصة بالشوى
اسلق الزرة صحيحة زى ماهى فى ماء وزرة ملح
اقطعها قطع متساوية ثم ارصصها واقفة فى الصينية
اقطع الطماطم شرائح واقطع الجبنة شرائح واقطع الفلفلة الحمراء شرائح
اضع فوق كل قطعه زرة شريحة طماطم وعليها شريحة جبنة وعليها شريحة فلفل
ثم انغز داخل كل قطعة زرة العصاية (الخلة) الخشب
ادخل الصينية الفرن لحد ماتسيح الجبنة
وبالهنا والشفا

















don غير متواجد حالياً

قديم 22-06-1427 هـ, 05:53 مساءً   #4
don

عضوة مميزة
 
تاريخ التسجيل: 03-03-1426 هـ
المشاركات: 10,006



النخبة 3
النخبة 3


اللازانيا



كيلو دقيق - 100 جم زيت - 3 بيضات - 50 جم حليب - زرة ملح
لحمة معصجة بالصلصة - بشاميل خفيف - جبنة مبشورة
الطريقة
اضع على الدقيق الزيت وزرة الملح و2 بيضة فقط واخلطهم بأيدنا كويس ثم اضع
عليهم الحليب وافضل اعجن بأيدى وحتكون العجينة جامدة وانتم بتعجنوا ثم
اضع البيضة اللى باقية عندنا واكمل العجن على الرخامة كويس
ارش الرخامة دقيق وافرد العجينة بالنشابة مع رش دقيق على وشها
وتحتها اثناء الفرد
ثم اقطعها مربعات مثل شكل اللازانيا اللى بتشتريها ونسلقها فى ماء مغلى
وبعد ماتطلعيها من ماء السلق تطلعيها فى طبق فية ماء مثلج ومكعبات ثلج
ابدء فى عمل صينية اللازانيا
اضع فى الصينية طبقة لازانيا وفوقها طبقة عصاج ثم طبقة جبنة ثم طبقة طبقة لازانيا
ثم طبقة عصاج ثم بشاميل يغطى كل الصينية ثم طبقة جبنة وندخلها الفرن
لمدة حوالى ربع ساعة وبالهنا والشفا























don غير متواجد حالياً

قديم 22-06-1427 هـ, 06:05 مساءً   #5
don

عضوة مميزة
 
تاريخ التسجيل: 03-03-1426 هـ
المشاركات: 10,006



النخبة 3
النخبة 3


مكرونة بالسى فود



مكرونة فيونكات - جمبرى - سبيط - سمك فيلية - كابوريا - جندوفلى -
ثوم - ملح - فلفل- معلقتين زبدة - كمون - ليمون - حليب
الطريقة
(ملحوظة :ممكن تشتريها جاهزة )
اولا طريقة عمل المكرونة
كيلو دقيق - 100 جم زيت - 3 بيضات - 50 جم حليب - زرة ملح
اضع على الدقيق الزيت وزرة الملح و2 بيضة فقط واخلطهم بأيدنا كويس ثم اضع
عليهم الحليب وافضل اعجن بأيدى وحتكون العجينة جامدة وانتم بتعجنوا ثم
اضع البيضة اللى باقية عندنا واكمل العجن على الرخامة كويس
ارش الرخامة دقيق وافرد العجينة بالنشابة مع رش دقيق على وشها
وتحتها اثناء الفرد
اقطع العجينة شرائح بالطول ثم بالعرض حتتكون عندك مستطيلات صغيرة
تاخدى كل مستطيل وتضغطى علية بصوابعك من النص حتتكون عندك
شكل الفيونكة تضعيها فى الماء المغلى تتسلق وتستخدميها
عادى مثل الجاهزة بالظبط
اضع فى المقلاية معلقتين زبدة واشوح فيها الثوم المهروس ثم اضع
الجمبرى - سبيط - سمك فيلية - كابوريا - جندوفلى والملح والكمون
والفلفل واقلب فيهم كويس لمدة 10 دقايق ثم اضع المكرونة
الفيونكة واقلب تقليبتين تلاتة ثم اضع نص كوب حليب او كريمة لبانى
واقلب لحد ماتاخد غلوة او غلوتين
وبالهنا والشفا





























don غير متواجد حالياً

قديم 22-06-1427 هـ, 06:24 مساءً   #6
نــ دبي ـور
عضوة شرف في عالم حواء
 
الصورة الرمزية نــ دبي ـور
 
تاريخ التسجيل: 26-05-1424 هـ
المشاركات: 4,235





نــ دبي ـور غير متواجد حالياً

قديم 22-06-1427 هـ, 08:48 مساءً   #7
ludi

محررة برونزية
 
تاريخ التسجيل: 18-11-1426 هـ
المشاركات: 2,634


الله يسلم ايديك وان شاء الله ساكون من المتابعين الدائمين



ludi غير متواجد حالياً

قديم 23-06-1427 هـ, 12:29 صباحاً   #8
أم عمورة العسل

عضوة فعالة
 
تاريخ التسجيل: 13-05-1427 هـ
المشاركات: 753


مجهود كبير جزاك الله كل الخير يارب وانعم عليكي بالصحة والستر والمسلمين جميعا.


أم عمورة العسل غير متواجد حالياً

قديم 23-06-1427 هـ, 12:32 صباحاً   #9
zohra

محررة
 
تاريخ التسجيل: 11-04-1424 هـ
المشاركات: 1,295



ماشاء الله لا قوة إلا بالله روووعة دائما تتحفينا بالمتميز
مجهود يستحق التقدير

جزاكِ الله كل الخير



إن قلـــــــت مُت !!!!

و إن سكت مُت !!!!!

........



قُل و مُـــــت !!!!!!!!


برتولت بريخت

zohra غير متواجد حالياً

قديم 23-06-1427 هـ, 09:58 صباحاً   #10
mooty

عضوة نشيطة
 
الصورة الرمزية mooty
 
تاريخ التسجيل: 24-02-1425 هـ
المشاركات: 405


تحفففففففففففففففففففففففففة كما عودتينا ،، وننتظر المزيد((طماعة ))




************MoOnty**********
mooty غير متواجد حالياً

موضوع مغلق







أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML متاحة
الانتقال السريع


الساعة الآن 10:06 .


شات عالم حواء
تابعونا على Google+
تابعونا على instagram
تابعونا على twitter
تابعونا على Facebook