احلي كنافة ممكن تدوقيها هتلاقيها هنا و بالصور خطوة خطووووة

الحلويات الشرقية والغربية

كنافتنا النهاردة حلي سريع
و شكله فاخر و ملكي ان شئتي قولي قولي و الصور الحكم بيننا
و بلاش نتكلم كتييييييييييييييييير

المقادير
كنافة مفروكة ( انا بحطها في الفريزر و لما تجمد افركها بتكون زي البودر )
سمن او زبد او مزيج بينهما لتحمير الكنافة
ذرة فانيلا
حليب مكثف
لو متوافر مكسرات للتقديم
و بس
شفتي بقي المكونات سهلة ازاي

ندخل بقي عالطريقة

اولا هنبدأ تحمير الكنافة علي نار هادئة مع التقليب المستمر
و ما تتعجلي خليكي صبورة
شفي هنا
لسه حاطينها عالنار



بعد مرور قليل من الوقت ده لونها بس بردو لسه شوية



ايوا خلاص صار اللون ودري ذهبي رائع





و الآن نضعها علي الحليب المكثف





نحضر قالب الثلج حق الثلاجة



ثم نضع في كل مكعب واحدة مكسرات او زبيب



ثم نضع الكنافة و نضغطها كويس جدا جدا





و علي الفريزر قرابة الربع ساعة

ثم نقوم بقلبها




و الآن جاء وقت التقديم






صورة اقرب





أقرب


فيه ناس بتسأل عن مقدار الحليب المكثف اد ايه بالنسبة للكنافة
ده نسبة و تناسب
يعني بتعملي اي مقدار كنافة و تضيفي الحليب المكثف لحد ما الكنافة تلم و تبدأ تتكور
و مبدأيا الربع كيلو بياخد نص علبة الحليب المكثف اللي مقاسها 395 ملي
او زيادة معلقتين
لا تنسوا الرررررررررد
و التقييييييييييييييييييييم

47
17K

يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.

تسجيل دخول

عاشقة تراب الجنه1
يسلمووووووووو
بس الصور للخطوات طلعت روابط مش صور
asmaabhr
asmaabhr
تسلم الايادى الحلوة حبيبتى
ام وحيدها
ام وحيدها
تجنننننننننننن يسلموووووووو بس مافيه صور
سبيشل مول
سبيشل مول
تسلم يدك
انين الحرمان
انين الحرمان
الله يعطيك العافية