السلام عليكم و رحمة الله و بركـــــــاته..
وصفتي اليوم لذيذه و خفيفه و محبوبه من الكبار و الصغار و إن شاء الله رح تعجبكم..
نشوف المقادير..
*بطاطا مسلوقه نصف سلق و مبشوره بالمبشره و هلأ رح أوريكم صورتها من قريب.
*1 همبرجر لحم أو دجاج ني و ممكن تستبدليه بلحم مفروم ناعم جداً
*ملح و فلفل أسود و توم مهروس أو مجفف
*موتزريلا مقطعه أصابع
و للتغطيه ..
دقيق
بيضه مخفوقه مع نقطة خل و ملح و ملعقة حليب
بقسماط
هون الخلطه من قريب بعد ما خلطتها كويس و لاحظو شرايح البطاطس لأنها مسلوقه نصف سلق..
أما الطريقه السهله و السريعه فـ هي اني جبت كيس (استخدمت كيس السيريال//الكورن فلكس)
و دهنته بـ زيت
و حطيت الخلطه عليه
و طبقت الكيس
و فردت الخلطه بالنشابه من فوق الكيس
فتحت الكيس
رصيت أصابع الموتزريلا عليها
قصيت على حدود الموتزريلا متل الصوره مع ترك مسافة 1 سم تقريبا
شلت كل قطعه و شكلتها مع مراعات تغطيتها كويس بالبطاطس علشان ما تطلع الموتزريلا مع القلي..
غطيته بالدقيق
غطسته بالبيض و بعده البقسماط..
و هون لما قليته و شوفو الموتزريلا من جوا كيف..
و قدمته بـ هالشكل مع دجاج XL
و سلطة كول سلو
و فيتوشيني بالكريمه و الفطر
و حلانا مع قهوتنا (علشان اليوم الأحد و عطله )
كان بسبوسه و ..
ما تنسوني من دعواتكم حبيباتي و لكم بالمثل، و المعذره على الصور لأني صورت بسرعه بســـــــــرعه
bulbula @bulbula
عضوة مميزة
أصابع البطاطس بالموتزريلا ~~أصابع الموتزريلا بالبطاطس ^بطريقه سهله!!
103
19K
يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.
بحب بلدي
•
الله يسامحك يابلبلة جوعتيني ع اخر الليل
بجد تحفة وشكلها روووعه
ولو سمحتي ياعمري انا بقي هاخد الطبق ده كله ليه قبل ماحد ياخده
بجد تحفة وشكلها روووعه
ولو سمحتي ياعمري انا بقي هاخد الطبق ده كله ليه قبل ماحد ياخده
الصفحة الأخيرة
لسهولة الشغل و تشكيل البطاطس لازم تبردي خلطتك تماما قبل استخدامها و انا حطيتها في التلاجه لحين استخدامها..