السعودية - جميع دول الخليج
كتاب نكهة الاطباق
متوفر في مكتبة جرير: الذ الوصفات وأسهل خطوات وأفضل تنظيم لكتاب طبخ نال رضا جميع من جربته
              

السعودية - جميع دول الخليج
كتاب نكهة الاطباق
متوفر في مكتبة جرير: الذ الوصفات وأسهل خطوات وأفضل تنظيم لكتاب طبخ نال رضا جميع من جربته
إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 24-12-1431 هـ, 05:59 مساءً   #1
حلوه حيــل

عضوة نشيطة
 
تاريخ التسجيل: 10-12-1429 هـ
المشاركات: 278


المغات لزيادة الوزن .. ابي اجابه ، خصوصا من اخواتي المصريات (بالصور)

السلام عليكم ..

كيفكم ؟؟



عندي سؤال عن المغات .. انا عندي مغات بس شفت صور بالنت و احترت

وابي اعرف اذا اثنينهم مغات او لا ! انا ابي اسمن بصراحه




//

انا الي عندي كان كذا قبل الطحن

URL=http://www.7be.com/vb/][/url]





وبعد الطحن زي كذا




وفي صوره بالنت وحده عامله المغات بس لونه اصفر كذا ...









ساعدوني الله يرضا عليكم .. وهل المغات يسمن لوحده من غير حلبه ؟






استغفرالله
استغفرالله

استغفرالله

حلوه حيــل غير متواجد حالياً رد مع اقتباس إرسال الموضوع إلى الفيس بوك إرسال الموضوع إلى تويتر




24-12-1431 هـ, 06:10 مساءً
#2
اه ياقمر المغات بيسمن
بالنسبه للصورة الاولى فده مغات صحيح لسه ماطحنش (اعواد)
والصورة التانيه والتالته الاتنين صح بس بالنسبه للصورة اللى انتى جيباها من النت فالاخت هنا زودت الحلبه علشان كده لونها اصفر قوى وده المطلوب غير بقى المكسرات اللى انتى حطاها فاعامة الاتنين صح


توقيع

عايزة تذودى دخلك..نفسك تشترى موبايل سمارت او حتى لاب توب اواى حاجه نفسك فيها
بس مفيش امكانيات ..عندى ليكى الحل
راسلينى على الخاص


رد مع اقتباس
اميرة الكلمات غير متواجد حالياً  



24-12-1431 هـ, 06:13 مساءً
#3
مشكووووووره حبيبتيييي ... طمنتينييييي ..

ابي اعرف اذا كان في اكثر طريقه لعمل المغااات ... يعني بس احطه في مويه مغليه .. ولا كيف؟؟ مش عارفه اسويه



رد مع اقتباس
حلوه حيــل غير متواجد حالياً  



24-12-1431 هـ, 06:25 مساءً
#4
بصى ياقمر احنا بنعملوا ازاى

تجيبى حله او صينيه اهم حاجه تكون غويطه تمام وتحطى معلقتين

سمنه بلدى كبار وحوالى 5ملاعق مغات اللى انتى طحنتيه تمام

وتفضلى تقلبى تقلبى لحد ماتحسى ان المغات اغمق شويه كأنك

بتحمريه يعنى بتاع 10 دقايق كده وتقومى تجيبى كوبايتين ميه

وتصبيهم فى الحله اللى فيه المغات وسكر حسب الرغبه زى مانتى

عايزة وتقلبى تقلبى تقلبى علشان المغات مايكلكعش ويتقل قوى

اهم حاجه ان يكون قوامه متماسك ونفس الوقت لاهو صلب والا

هو سائل قوى حسيتى انه تقل منك زودى ميه بس واحده واحده علشان مايبقى سائل ويغلى غلوتين وتشليه من ع النار وتصبيه فى

كوبايات والف صحه وهنا ع قلبك


رد مع اقتباس
اميرة الكلمات غير متواجد حالياً  



24-12-1431 هـ, 06:25 مساءً
#5
اختى اميره الكلمات كفت و وفت
تمام نفس طريقتى بعملها كدا
و ان شاء الله تسمنى على خير


توقيع


رد مع اقتباس
heba moon غير متواجد حالياً  



24-12-1431 هـ, 07:00 مساءً
#7
مشكووووووورين اوي اوي ..... اميرة الكلمات مااا قصرتي والله

راااايحه اعمل لي مغاااات


رد مع اقتباس
حلوه حيــل غير متواجد حالياً  



24-12-1431 هـ, 07:19 مساءً
#8
والا يهمك يااقمر اى سؤال انا حاضرة
وماتنسيش تعمليلى واحده معاكى انا كمان هههههههههههه (داخله ع طمع)


رد مع اقتباس
اميرة الكلمات غير متواجد حالياً  



25-12-1431 هـ, 01:56 صباحاً
#10
فيه اعشاب عند العطار اسمها المغاط يمكن هي نفسها بس يقولون مغات باللهجه المصريه
سمعت انها تسمن بس ماجربتها


توقيع

سبحان الله العظيم سبحان الله وبحمده
رد مع اقتباس
قلب سلطان غير متواجد حالياً  



إضافة رد

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
الانتقال السريع


الساعة الآن 11:11 .