مدام يوسف

مدام يوسف @mdam_yosf

عضوة مميزة

*** طبقات الفراخ بالزبادي - اكله خفيييييفة جدا - شكل جديد ***

أطباق رئيسية




السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
احبائي النهارده جايبلكم طبقات الفراخ بالزبادي...طبق سهل و لذيذ و له شكل مميز وينفع كل الناس ان شاء الله..اللي عاملين دايت او الكبار في السن او الصغار..والكل راح يحبه :26:
بسم الله نبدأ

طبقات الفراخ بالزبادي





المقادير بالصور



4 صدور دجاج فيلية كبيرة



بصلتان كبيرتان و 5 فصوص ثوم



جزر مع القليل من الذرة - البسلة - شبت - بقدونس للتزيين



4 علب زبادي قليل الدسم - كاتشب ( اختياري )



التوابل ( ملح - فلفل اسود - قليلا من الشطة ) بس



قالب متوسط الحجم

147
24K

يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.

تسجيل دخول

مدام يوسف
مدام يوسف





يتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــبع
مدام يوسف
مدام يوسف
الطريقة

في كبة ( او اي جهاز لديكي للقطع والفرم) مثل براون..ضعي اجزاء الفراخ بعد قطعها لقطع صغير مع البصل والثوم والتوابل




وافرمي جيدا



بعدها ضيفي كوب واحد من الزبادي وافرمي مرة اخري




احضري القالب - ضعي القليل من زيت الزيتون وافردي طبقة غير سمكية من عجينة الفراخ ثم ضعي القليل من زيت الزيتون مرة اخري من فوق



ادخليها الفرن المسخن مسبقا علي درجة حرارة 220 - 230..رف علوي كما الشواية



واخبزيها لعدة دقائق حتي تحمر



وهكذا حتي تنفذ كمية الفراخ...بعدها ضيفي بين كل طبقة و طبقة زبادي وغلفيها من الخارج ايضا بالزبادي ثم زينيها بالخضراوات









بالهنا والشفا
ام تك تك
ام تك تك
ماشاء الله روعه واول صحن لي
تسلم الايادي
clas_sic
clas_sic
يسلمووووووووو
**العنـــود**
**العنـــود**
تسلم يدك