19-02-1431 هـ, 12:13 صباحاً
السلام عليكم






النهارده جبتلكو طريقه عمل بوريك الجبنه بيتعمل عندنا في مصر في الافران وانا بحبه جمب الشاي جدا





دا اول ما عملته وسبته يخمر


هنا بعد ما استوي وحطيته في علبه كنت فكراه بعد الشر هيقعد لبكره حطيت علي شويه سمسم وشويه حبه البركه.



دي واحده من قريب


بصوا من جوه هشه ازاي وعجبت كوكو ولولو جداااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا

19-02-1431 هـ, 12:18 صباحاً
الطريقه

عجينتي المعتاده بس نصف المقدار 2 ونصف كوبايه دقيق عليهم نصف علبه زبادي عليهم معلقه كبيره حليب مجفف ونصف معلقه سكر ونصف معلقه ملح ونصف معلقه خميره وماء دافئ للعجن وبس سبيها تخمر وافردي العجينه قطعيها دواير احشيها جبنه بيضاء واقفليها زي القطايف وادهني وشها ورشي عليه سمسم او حبه البركه وسبيها تخمر وبعد ما تخمر دخليها الفرن من تحت لحد ما تستوي وبعدين ولعي من فوق
19-02-1431 هـ, 12:22 صباحاً
تسلم ايدك ما شاء الله
19-02-1431 هـ, 12:51 صباحاً
روعة جزاك الله خيرا
19-02-1431 هـ, 01:07 صباحاً
تسلم ايدك ما شاء الله
19-02-1431 هـ, 01:59 صباحاً
رووووعة ماشاء الله تبااارك الرحمن ،،

تسلم يدك ،،

الله يعطيكِ العاافيـــــة ،،
19-02-1431 هـ, 02:26 صباحاً
ايه الجمال ده 000تسلم ايدك
مخلوقون من نطفه..
واصولنا من طين..
وارقى ثيابنا لعاب( دوده)..
واشهى طعامنا رجيع من../
مؤخرة نحله ..

(فلماااذا تتكبر..!!)
ربي ارحم جدتي واسكنها فسيح جنااتك ..والله اشتقت لك..
19-02-1431 هـ, 03:25 صباحاً
مشالله

يسلمو الايادي يارب
مواضيعي حصريه لااحلل نقلها لمنتدى اخر
4
http://forum.hawaaworld.com/showthre...1#post71758561
19-02-1431 هـ, 04:50 صباحاً
بالعافيه يااااارب عليكم
الله كريم
19-02-1431 هـ, 05:18 صباحاً
ماشاءالله
سلمت يدااااااااااااااااااااااااك
حبيبتي


الساعة الآن 05:48 .

جميع الحقوق محفوظة - عالم حواء - 2015