:32:سلام اخواتي
امبارح طلب مني زوجي العزيز اعمل ليهو بسبوسة
بس طلب مني اني اعملها بطريقة يخليها ما تتفتت لمن اقطعها
وخطرت لي فكرة
:cook:
مقادير البسبوسة
كوب جوز هند ناعم
كوب سميد خشن
كوب سكر
علبتين زبادي
رشة فانيليا
نص كوب زبدة
بيضة وحدة
ملعقة صغيرة بكنج باودر
الطريقة
اولا انا بسيح الزبدة و بخت معاها الفانيليا
والله يااخواتي طعم الفانيليا بيكون ظاهر شديد و خيالي
وبعدين نخت كل المقادير و نضيف خليط الزبدة و الفانيليا ونقلب وده شكل الخليط
253908
مقادير القشطة
انا جبت كوب من الحليب السائل مع 4 ملاعق كبيرة نشا و ملعقة كبيرة سكر ودوبتهم و ختيتهم عالنار واول ما يتقل القوام
ختيت علبة قشطة او قيمر
وسيحت ملعقتين زبدة و اضفتهم ليها
وده الشكل
253909
جبت صينية الكب كيك و عملت طبقة خليط السميد و طبقة
قشطة و بعدين سميد
253910
وخبزتها بالفرن
وداااااا الناتج
:32:
253911
على فكرة انا بعملها بدون قطر او شيرة
طعمها خراااااافييي يا بنات
وبالهنا
azzaziz @azzaziz
عضوة جديدة
يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.
الصفحة الأخيرة
شكرا على البسبوسه بس لو ارسلتي لي وحده منها هههههههههههههههههههه