السعودية - 0534500470
الزيت السحري لتطويل
طول وكثافه ونعومه من اسبوع ونص الشاهد الله مجرب ومضمون الكميه محدوده
              

السعودية - 0534500470
الزيت السحري لتطويل
طول وكثافه ونعومه من اسبوع ونص الشاهد الله مجرب ومضمون الكميه محدوده
إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 28-01-1430 هـ, 04:58 صباحاً   #1
لولوالهادية

محررة فضية
 
الصورة الرمزية لولوالهادية
 
تاريخ التسجيل: 02-12-1428 هـ
المشاركات: 3,352


Thumbs up ***صينية بطاطا حلوة الطعم خياااااااااااااال ***

السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

اتمنى تجربوها حقيقى خيال فى الطعم والله ما ببالغ بس تحفةةةةةةةةةةةةةةة

المقادير

كيلو بطاطا حلوة

كوب سكر ناقص 2سم كانك بتشرب شاى

ربع ملعقة صغيرة فانيليا

مكسرات اللى عندك

نصف كوب جوز هند

3 ملاعق طعام زبدة

2 كوب حليب

**********************

اليكم الطريقة الساحرة

------------------------------

اولا شكل البطاطا اهىىىىىىى للى ما يعرفها



نغسلها وننشفها ونقشرها زى كدة




بعد كدة نقطعها شرائح رفيعة عشان تستوى بسرعة زى كدة
.





ثم نضعها بطنجرة بها كل المقادير من حليب ومكسرات وجوز هند وزبدة وفانيليا وسكرا كلة كلة فى ابوتاجاز سوى هههههههه(فى الهوى سوى)

والمكسرات اهى الى عندى بس ما تكترى




وهذة صورتهم وهى بالطنجرة





يتبععععععععععععععععععععععععععع عععععع





.
لولوالهادية غير متواجد حالياً رد مع اقتباس إرسال الموضوع إلى الفيس بوك إرسال الموضوع إلى تويتر




28-01-1430 هـ, 05:00 صباحاً
#2
بعد ذلك نضعها على النار





وهنا بعد اول غلوة شوفوا كيف البطاطا غرقت فى الحليب وكل 8 ق نقلبها كى لا تلتصق بالطنجرة





وهنا بعد ما بدأت البطاطا تمتص الحليب والزبدة وكل المقادير




واول ما نحس انها تشربت اللبن نحضر كوب مثل هذا اللى قعرة مسطح او قعر زجاجة مياة غازية او هراسة بطاطا ونهرسها



ونهرسها بالكوب مش تكون معجنة زى العجينة لا هاواريكم فى الصور






يتبععععععععععععععععععععععععععع ععععععع


رد مع اقتباس
لولوالهادية غير متواجد حالياً  



28-01-1430 هـ, 05:02 صباحاً
#3
زى كدة بيكون الهرس مش كتير هرس خشن شوى ولما نعرف انها امتصت الحليب نضعها فى صينية واسعة المهم ليكون سمكها حوالى سم ونصف وما يكون سمكها سميك لذلك انا وضعتها بصينية واسعة شوى لتكون سمك قليل




المهم ندخلها فرن حامى مسبقا على الصاجة نفسها يعنى فى قعر الفرن مش على الشبكة ونتركها 25 دقيقة الى ان نلاحظ ان الجوانب ذهبية اللون ثم نرفعها على الشبكة ليتحمر وجهها ويكون لونة احمر مش ذهبى مهم تكون محمرة وجهها
والله والله والله ما استحملت انتظر لتبرد من جمال طعمها ما اقدر اقاوم



المفروض نتركها لتهدأ حراراتها ثم نقدمها فى اطباق لكى تكون متماسكة






وهنا لما قطعتها ووضعتها بطبق بس من قوة الفلاش والطبق لونة ابيض ما ظهر الطبق كانى حاطيتها على المفرش ههههههه:icon28 :



ملحوظة لا تضيفوا شىء ولا اضافت ولا شىء مثل القشطة واشياء من دى هى كدة خرافة ومش ناقصة دسامة لان معروف عن البطاطا انها بتسمن

وصحة وعافية على قلوبكم


رد مع اقتباس
لولوالهادية غير متواجد حالياً  



28-01-1430 هـ, 06:46 صباحاً
#4
رررررررررررررررررروووووووووووو وووووعععععععععععععة تسلمين يا اختى الفاضلة


توقيع







رد مع اقتباس
هبهوبة76 غير متواجد حالياً  



28-01-1430 هـ, 11:57 صباحاً
#5
تسلم يدّكـ ..
شكلها لذيييييييييييذ
بس أنا دايما أكون متخوفة من البطاطا الحلوة
أحس طعمها مش مستساغ ,,
مع إني ولا عمري جربتها ..


توقيع


رد مع اقتباس
الفراشة2 غير متواجد حالياً  



28-01-1430 هـ, 01:00 مساءً
#6
ماشاءالله يعطيك العافيه عزيزتي


توقيع



رد مع اقتباس
لوله الفله غير متواجد حالياً  



28-01-1430 هـ, 06:41 مساءً
#9
معقول ما حد رد غير 7 والله طعمها خيااااااااااااااال تحفة تحفة ولا تمت للبطاطا بصلة للى ما يحبوا البطاطا لو ذوقتيها لحد من الضيوف ما هايعرفوا انها بطاطا اطلاقا من جمال طعمها والله اذا جربتوها ما هاتندموا واذا طلعت طعمها وحش قولوا على انى عضوةاى كلام ولا تنظروا لاكلى مرة اخرى اتفقنااااااااااااااااااااااااا


رد مع اقتباس
لولوالهادية غير متواجد حالياً  



إضافة رد

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
الانتقال السريع


الساعة الآن 03:22 .