04-01-1430 هـ, 11:08 صباحاً
المقادير
راس ثوم صغيرة متقشرة و مفرومه
كوب طماطم مضروبة و متصفيه
كوب ملوخيه ناشفة منخوله حتى تتاكدى من نظافتها
ملح وكمون و كسبره ناشفه و ربع ملعقه صغيره بهارات
2كوب مرقه فراخ او لحمه

نصف ملعقه سكر


الطريقه

تحمير الثوم فى السمنه حتى يصفر لونها
نضيف كوب الطماطم
ثم نضيف الملح و الكمون و الكسبره الناشفه و نصفملعقه صغيره سكر
نترك الطماطم حتى تتسبك
نضيف الشوربه
نتركها حتى تغلى جيدا ثم نرفعها من على النار
نضيف الملوخيه بالتدريج و نقلبها حتى نصل للقوام المطلوب
نقلب جيدا

و بالهنا و الشفا
04-01-1430 هـ, 11:37 صباحاً
مشكوره ياعمري
لكن مانترك الملوخيه تغلي على النار؟


~ ڪل مآطآحً آلآمل شلتـۃ ∫
# وٍقـآم ليْن طحًت وٍلآلقى من يْرٍفعــۃ. ] ~
04-01-1430 هـ, 12:01 مساءً
حبيبتى اشكرك على المشاركه لكن غلى الملوخيه على النار يجعلها تسقط
04-01-1430 هـ, 12:12 مساءً
سكررررررررررررررررررر

إنتي بتتكلمي جد يا هدي

إن شاء الله أجربها بس لو اتحدفت في وشي مش عارفه هعمل فيكي ايه
مع don دايما احلى
04-01-1430 هـ, 12:16 مساءً
يا شيمو دا سر المهنه امال مولخيه حماتك لذيذه ليه
04-01-1430 هـ, 12:17 مساءً
يعطيك العافيه
04-01-1430 هـ, 12:33 مساءً
تسلم يدج
يارب ارحم ابوي واغفر له واجعل قبره روضة من رياض الجنة
واجمعنا واياه في الفردوس الاعلى يا ارحم الراحمين



04-01-1430 هـ, 12:56 مساءً
مشكور مرورك حبيبتى هيفاء
04-01-1430 هـ, 12:59 مساءً
الله يسلمك من كل سوء اختى العزيزه نور الفجر
04-01-1430 هـ, 02:32 مساءً
تسلم إيدك يا ام النصر
على فكرة جدتي الله يرحمها كانت بتحط نص معلقة السكر دي في جميع أنواع الخضار


الساعة الآن 05:40 .

جميع الحقوق محفوظة - عالم حواء - 2015