04-12-1428 هـ, 02:34 مساءً
عزيزاتي هل هناك من يستطيع تزويدي بطريقة صنع القشطة البلدية وليس المطبوخة
شكرا جزيلا
04-12-1428 هـ, 04:36 مساءً
رفع



04-12-1428 هـ, 06:26 مساءً
ان شاء الله يفيدونك البنات وشكرا
03-05-1430 هـ, 03:03 مساءً
اكتبي بقوقل ويمكن يطلع لج
موفقة يا عسل
03-05-1430 هـ, 03:03 مساءً
اكتبي بقوقل ويمكن يطلع لج
موفقة يا عسل
03-05-1430 هـ, 03:06 مساءً
تسلمي





03-05-1430 هـ, 06:01 مساءً
ممكن اقوللك على طريقتى المتواضعة
الحليب يغلى ويترك حتى يبرد ويوضع فى الثلاجة فترة وحتلاقى القشطة
على وش الحليب
بعملها كدة لان بكونها كل مرةاغلى الحليب وبعمل منها زبدة بلدى
03-05-1430 هـ, 06:31 مساءً
انا مش عارفه انت قصدك زبده بلدي ولا قشطه بلدي القشطه البلدي بتحتاج حليب يكون طازج ومن مزارع ويكون حليب جاموسي وتغلي الحليب وتتركيه هيعمل قشطه وهي القشطه البلدي اما بالنسبه للزبده البلدي فدي نفس الطريقه وبعد ما تكوني كميه كبيره من القشطه تحطيها علي النار فتره طويله هتبقي زبده بلدي
03-05-1430 هـ, 07:04 مساءً
قصدى القشطة البلدى بتتعمل من الحليب بعد غليه وتركه فى التلاجة فترة
لتظهر القشطة على الوجة واهم حاجة الحليب يكون طازة طبعا
زى كلام الاخت ام كريم
انابعملها كدة للزبدة لان القشطة البلدى الاصلى هىللزبدةوحجرب طريقتك
اسهل على النار لان بضربها بمضرب الكهربائى الاول قبل ماوضعها على النار
حتى تصبح سمنة شكرا على المعلومة افدتنى واتمنى نكون افدنا الاخت
اللى بتسال على القشطة
03-05-1430 هـ, 09:18 مساءً
للامانه انا راجعت طريقه الزبده البلدي ولاقيتني غلطانه هي زي طريقه الاخت ام اكرم فمعلش اما طريقه القشطه زي ما قلتلك وانا عملت بحث ولاقيتلك الطريقه اللي في الرابط ده يا رب تفيدكhttp://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=1464865


الساعة الآن 09:54 .

جميع الحقوق محفوظة - عالم حواء - 2015