أخبار حواء:
«    »

                 

قديم 04-12-1428 هـ, 02:34 مساءً   #1
tinno71

عضوة جديدة
 
تاريخ التسجيل: 19-09-1428 هـ
المشاركات: 4


طريقة صنع القشطة البلدية

عزيزاتي هل هناك من يستطيع تزويدي بطريقة صنع القشطة البلدية وليس المطبوخة
شكرا جزيلا


tinno71 غير متواجد حالياً رد مع اقتباس إرسال الموضوع إلى الفيس بوك إرسال الموضوع إلى تويتر


قديم 04-12-1428 هـ, 04:36 مساءً   #2
جبنة كيري

عضوة فعالة
 
الصورة الرمزية جبنة كيري
 
تاريخ التسجيل: 12-06-1427 هـ
المشاركات: 716


رفع





جبنة كيري غير متواجد حالياً رد مع اقتباس

قديم 04-12-1428 هـ, 06:26 مساءً   #3
verygood

عضوة نشيطة
 
الصورة الرمزية verygood
 
تاريخ التسجيل: 22-05-1428 هـ
المشاركات: 350


ان شاء الله يفيدونك البنات وشكرا


verygood غير متواجد حالياً رد مع اقتباس

قديم 03-05-1430 هـ, 03:03 مساءً   #4
أسيرة الخوطر

محررة برونزية
 
الصورة الرمزية أسيرة الخوطر
 
تاريخ التسجيل: 02-03-1429 هـ
المشاركات: 2,036


اكتبي بقوقل ويمكن يطلع لج
موفقة يا عسل


أسيرة الخوطر غير متواجد حالياً رد مع اقتباس

قديم 03-05-1430 هـ, 03:03 مساءً   #5
أسيرة الخوطر

محررة برونزية
 
الصورة الرمزية أسيرة الخوطر
 
تاريخ التسجيل: 02-03-1429 هـ
المشاركات: 2,036


اكتبي بقوقل ويمكن يطلع لج
موفقة يا عسل


أسيرة الخوطر غير متواجد حالياً رد مع اقتباس

قديم 03-05-1430 هـ, 03:06 مساءً   #6
a7elwa

عضوة مميزة
 
الصورة الرمزية a7elwa
 
تاريخ التسجيل: 12-07-1429 هـ
المشاركات: 11,944


تسلمي







a7elwa غير متواجد حالياً رد مع اقتباس

قديم 03-05-1430 هـ, 06:01 مساءً   #7
omakram89

عضوة جديدة
 
تاريخ التسجيل: 18-02-1430 هـ
المشاركات: 37


ممكن اقوللك على طريقتى المتواضعة
الحليب يغلى ويترك حتى يبرد ويوضع فى الثلاجة فترة وحتلاقى القشطة
على وش الحليب
بعملها كدة لان بكونها كل مرةاغلى الحليب وبعمل منها زبدة بلدى


omakram89 غير متواجد حالياً رد مع اقتباس

قديم 03-05-1430 هـ, 06:31 مساءً   #8
ام كريم ولجين

محررة
 
الصورة الرمزية ام كريم ولجين
 
تاريخ التسجيل: 11-04-1430 هـ
المشاركات: 1,893


انا مش عارفه انت قصدك زبده بلدي ولا قشطه بلدي القشطه البلدي بتحتاج حليب يكون طازج ومن مزارع ويكون حليب جاموسي وتغلي الحليب وتتركيه هيعمل قشطه وهي القشطه البلدي اما بالنسبه للزبده البلدي فدي نفس الطريقه وبعد ما تكوني كميه كبيره من القشطه تحطيها علي النار فتره طويله هتبقي زبده بلدي


ام كريم ولجين غير متواجد حالياً رد مع اقتباس

قديم 03-05-1430 هـ, 07:04 مساءً   #9
omakram89

عضوة جديدة
 
تاريخ التسجيل: 18-02-1430 هـ
المشاركات: 37


قصدى القشطة البلدى بتتعمل من الحليب بعد غليه وتركه فى التلاجة فترة
لتظهر القشطة على الوجة واهم حاجة الحليب يكون طازة طبعا
زى كلام الاخت ام كريم
انابعملها كدة للزبدة لان القشطة البلدى الاصلى هىللزبدةوحجرب طريقتك
اسهل على النار لان بضربها بمضرب الكهربائى الاول قبل ماوضعها على النار
حتى تصبح سمنة شكرا على المعلومة افدتنى واتمنى نكون افدنا الاخت
اللى بتسال على القشطة


omakram89 غير متواجد حالياً رد مع اقتباس

قديم 03-05-1430 هـ, 09:18 مساءً   #10
ام كريم ولجين

محررة
 
الصورة الرمزية ام كريم ولجين
 
تاريخ التسجيل: 11-04-1430 هـ
المشاركات: 1,893


للامانه انا راجعت طريقه الزبده البلدي ولاقيتني غلطانه هي زي طريقه الاخت ام اكرم فمعلش اما طريقه القشطه زي ما قلتلك وانا عملت بحث ولاقيتلك الطريقه اللي في الرابط ده يا رب تفيدكhttp://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=1464865


ام كريم ولجين غير متواجد حالياً رد مع اقتباس

إضافة رد







أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
الانتقال السريع


الساعة الآن 10:04 .


شات عالم حواء
تابعونا على Google+
تابعونا على instagram
تابعونا على twitter
تابعونا على Facebook