bulbula

bulbula @bulbula

عضوة مميزة

لـ عيون }كارميـللو{من جديد و بشكل جديد/تشيز كيك بدون بيض و لا جيلاتين

الحلويات الشرقية والغربية

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته..

اليوم عملت مره ثانيه : تشيز كيك بدون بيض و لا جيلاتين بناءا على طلب أختي كارميـللو..
و حبيت أعمله بشكل جديد..

قطعت السويسرول بالفراوله حلقات بسمك 1 و نص سنتيمتر و حطيتهم في صحون و ضغطتهم بملعقه..
و جهزت الكريمه و اللي هي عباره عن علبة قشطه كبيره + 300 غرام جبن كريمي + سكر و انا ضفت ملون طعام علشان تاخد اللون الوردي..ضربتهم في خفاقة الكيك..



حطيت الكريمه على السويسرول و ضربت الكاسات على سطح المطبخ علشان يطلع الهوا منها و تتواسا الكريمه و تغي السويسرول بالكامل..
انتبهو شكلها من تحت كيف..


قطعت فراوله و ضفتها ع الوجه..



*** نجي للجيلي و اللي هو كان مشكلتك يا كارميللو..الصور رح توضح لك أكتــــــر..

استخدمت أكواب البلاستيك مخصوص علشان تشوفي المقدار بالضبط لأنها عالميه و سعتها وحده ، و انتبهي لإرتفاع الماء في الكوب..



صبيت الكوبين في الكاسروولا و حطيتهم على النار الى ان ظهرت فقاعات الغليان فقط



و ضفت الجيلي و قلبت باستمرار الى ان ذابت حبيبات الجيلي بالكامل ..



رفعته من على النار الهاديه و تركته يهدا شوي بس ما يبرد تقريبا 5 الى 7 دقايق فقط..

و باستخدام ملعقه كبيره صبيت بشويش فوق الفراوله الى الإرتفاع المطلوب..



تركته شوي بعدين دخلته التلاجه يبرد ،شفي كيف جمدت الطبقه..



كمان صوره..


و وحده كمــــــــــان..


أتمنى الطريقه تكون واضحـــــــه و أي استفسار من عيوني..

أسأل الله الكريم رب العرش العظيم لي و لكم الهداية و الصلاح و الفلاح و هداة البال و سعة الرزق و ذرياتنا و والدينا
و للعازبات الأزواج الصالحين
و للمتأخرات الذريه السليمه المعافاه
و للمرضى الشفاء العاجل
و للموتى الرحمة و المغفره

..إدعــــــــــــــولــــــــــــي..




91
24K

يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.

تسجيل دخول

بحب بلدي
بحب بلدي
يخرب عقلك يخرب مطنك( محمد صبحي)
خراااااافي
اموووووووت ف التشيز كيك بكل انواعه
شوفتي انا دايماً واقفه ع الباب
قمة الروووعه ياعمري
ومنعش وخاصة ان الجو اصبح حار
ماتجيبي طبق ولا لكارميللو بس
تسلمي ياقلبي
بحب بلدي
بحب بلدي
شوفتي انا كنت اول رد
ياسلام مبسوطه
اقسى ايام العمر
يعطيك العافيه مرررره روعه وسهل وجاء بوقته جالسه ادور لحلى عشا وابيه بهذي الاطباق الف شكر لك ..
bulbula
bulbula
ده ايه النور ده يا بحب بلدي؟؟
ربنا يكرمك حبيبتي لا طبعا انا عامله اطباق كتير علشان كل الحبايب اشي ب فراوله و اشي بدون حسب الأزوااااااااااق هههههههههه

م انحرمش منك يا رب

أقسى أيام العمر جزاكي الله كل خير و بانتظار تطبيقك و اعمليه و انتي متطمنه لأنه لذيييييييييييذ و رح يعجبكم أكيد
الحلوة ريوم
الحلوة ريوم
واااااااااااااو
ابدعتي بصراااااحة جنااان

وجاري التنفيذ بأذن الله