لولاتو2002

لولاتو2002 @lolato2002_1

محررة برونزية

ريش لولاتو الضاني...لكل إلي بيستناني خطوه بخطوه وبالصور

أطباق رئيسية


بسم الله الرحمن الرحيم
اليوم أن شاء الله جيبتلكم ريش ضاني(غنمي) بطريقه لولاتوالخاصه المشويه في الفرن وأن شاء الله يعجبكم..

المقادير:
ضلوع لحم غنمي,ثوم,بهارليمون بالفلفل الأسود,خل, زيت زيتون,ملح.

بهارليمون بالفلفل الأسود يخلي الشوي طعم ولا في الخيال.

عصير ليمون.

ورق غار وكزبره ناشفة.

قطعتها إلى ريش.

كدا شكل الريشه.

يتبع
76
10K

يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.

تسجيل دخول

لولاتو2002
لولاتو2002
حطيت في زبديه قزازالريش.

حطيت الثوم المدقوق.

حطيت البهارات والملح.

حطيت الخل وزيت الزيتون وأتوصى علشان يطري اللحم.

حطيت عصير الليمون.

قلبتهم مزبوط وغطيته بالنايلو.

حطيته في التلاجه ليله كامله علشان تتشرب الريش الخلطه وتتطرى وتخليها جوسي.

وهنا أستخدمت صينيه فيها مويه وفوقها شبك علشان تكون اللحمه طريه مو ناشفه زي الحجر بعد الشوي في الفرن.

يتبع
لولاتو2002
لولاتو2002
رشيت زبده في وجه الصينيه.

ولعت الفرن من تحت على درجه حراره400 ولمده نص ساعه.

بعد مرور نص الوقت قلبته على الوجه الثاني.

وكدا شكلها بعد ما أستوت واتحمرت.


وقدمته.

وهنا في السفره قدمت معاه فاصوليا ناشفه ورز أبيض.

وبالعافيه هذا الصحن لكل ألي يقرأ موضوعي ويعجبه.
التونسيةنعيمة
ام لولو و سوسو
يسلمو ايديكي اجى بوقته عندي ريش ومتحيرة شو اعمل فيهم بجربها ****لله
لولاتو2002
لولاتو2002
بالعافيه وتسلمون