براونيز
200ج سكر – 2 بيضة – 115ج دقيق – 45 ج ذبدة – 170ج شيكولاتة سليحة – ذبيب
الطريقة
نسيح الشيكولاتة على حمام مائى
اضرب البيض والسكر فى الخلاط لحد ما يهيش ويبيض
اضع الذبدة السايحة على الشيكولاتة واقلبها بالراحة على حمام مائى لحد
ما يتخلطوا مع بعض
اضع الشيكولاتة على المقدار اللى فى الخلاط واخلطهم ثم اضع الدقيق
عليهم ضربة وبعدين اكمل الخلط بالمعلقة الخشب واضع الزبيب ادهن صينية بالسمنة
والدقيق او افرش ورقة زبدة
اضع العجينة وادخلها الفرن على 190 حوالى نص ساعه ولما تطلع وتبرد
نقطعها ونضع على وشها كريمة او ايس كريم
براونيز
200ج سكر – 2 بيضة – 115ج دقيق – 45 ج ذبدة – 170ج شيكولاتة سليحة –...
200ج سكر – 2 بيضة – 115ج دقيق – 45 ج ذبدة – 170ج شيكولاتة سليحة – ذبيب
الطريقة
نسيح الشيكولاتة على حمام مائى
اضرب البيض والسكر فى الخلاط لحد ما يهيش ويبيض
اضع الذبدة السايحة على الشيكولاتة واقلبها بالراحة على حمام مائى لحد
ما يتخلطوا مع بعض
اضع الشيكولاتة على المقدار اللى فى الخلاط واخلطهم ثم اضع الدقيق
عليهم ضربة وبعدين اكمل الخلط بالمعلقة الخشب واضع الزبيب ادهن صينية بالسمنة
والدقيق او افرش ورقة زبدة
اضع العجينة وادخلها الفرن على 190 حوالى نص ساعه ولما تطلع وتبرد
نقطعها ونضع على وشها كريمة او ايس كريم